Bryndzové halušky s čerstvou májovou bryndzou a chrumkavým topinamburovým chipsom

Vynikajúci recept na obľúbené “bryndzáky”, v ktorom naplno vyznieva čerstvá bryndza z jarnej paše spolu s chrumkavosťou topinamburového crumble.
Suroviny

HALUŠKY

  • 1 ks akýkoľvek druh listového šalátu (dubový list, lollo rosso, hlávkový)
  • 6 ks zelená špargľa nakrájaná na väčšie kusy
  • 50g jarný hrášok
  • 80g reďkovka
  • 50g hrozno
  • 50g vlašské orechy upečené v rúre na 180 °C na 8 minút

TOPINAMBUROVÝ CHIPS

  • 1 ks akýkoľvek druh listového šalátu (dubový list, lollo rosso, hlávkový)
  • 6 ks zelená špargľa nakrájaná na väčšie kusy
  • 50g jarný hrášok
Postup